Innegården!

Vi har fått klagomål på nedskräpning på innegården!

En av våra medlemmar säger:
”Hej
Jag var ute med familjen idag i innergården – då har vi ett allvarligt problem. Det finns någon som tydligen tycker det är helt okej att deras hund bajsar på lekplatsen (se bifogad bild). Förstås det är ett hälsofara för barn. Förutom finns det mycket skräp överallt – det är äckligt. Våra själviska rökare också tycker det är helt okej att nedskräpa innergården med sina fimpar. Små barn plockar upp dem.

Jag kommer inte tillåta mina barn leka där ute tills problemet är löst. Så äckligt är det.

Vänliga hälsningar från en medlem.”

Styrelsen instämmer kraftfullt och ber er alla hålla ögonen på rökare och hundägare som skräpar ner. Be dom vänligt att städa upp efter sig, det finns ju papperskorgar. Om dom inte lyssnar – tipsa styrelsen!

/Styrelsen