Bilder från kräftparty 2015-09-05

Lyckat kräftparty! Över 40 deltagare!

Så var det dags för den första festen på innegården för Svea Ett. Styrelsen, med Linnea Strand som festgeneral, hade köpt in fina tält och hyrt bord och stolar. Pajer, sallad, bröd mm hade beställts från vårt eget kafé (hörnet Barkarbygatan/Karlslundsvägen). Kaféet hade vänligheten att bjuda på kaffe med bulle efteråt. Vädret var jättebra, trots dåligt väder dagarna före och efter.

Kl 13.00 samlades många frivilliga för att sätta upp de två stora tälten, ordna med belysning, dukning, sånghäfte och mycket annat.

Klockan sex var det dags för start. Vår ordförande Magnus Helldén hälsade alla välkomna och sen festade vi på medhavda kräftor, vin, öl. Den rikliga salladen och alla pajer från kaféet hade en strykande åtgång.

s1f1
Här kan du se flera bilder.

Se, det var en riktig grannfest! När kommer nästa? Vi söker festkommité, vill du vara med?

/Björn Sölving (webbmaster)