Viktigt att kontrollera att ytterdörrar går i lås!

Viktigt att kontrollera att ytterdörrar går i lås!

Det kom ett mejl till styrelsen:

Hej!

Var nere i motionsrummet nyss. Det var väldigt nerskräpat, nån hade gått runt med uteskor så det var grus överallt. Men det kanske är städning på gång! När man går från gymmet i den lilla passagen ut till garaget, där är handtaget helt avbrutet och ligger slängt på golvet. Är det någon annan skadegörelse eller liknande som rapporterats efter helgen?

Hälsningar (namn borttaget)

Svaret från styrelsen:

Hej!

En fundering/gissning kan det varit någon obehörig som klafsat in med smutsiga ytterskor och kikat runt och kommit in för att ytterdörren till gymmet inte varit stängt ordentligt och sedan blivit sur för att hen inte kom in i garaget? Har ju varit kallt och automatiska stängningshydraliken får varierande kraft med temperaturen. Viktigt att ha koll på stängningsstatusen på ytterdörrar när det blir kallt, kan ju även kommit snö i dörren.

/Bengt (ordf.)

Slutsats

Kontrollera alltid att ytterdörrar går i lås! Om ni träffar på en ytterdörr som inte gått i lås, mejla styrelsen@sveaett. Försök gärna skrapa rent från grus, snö och is.

/Styrelsen, Björn (webbmaster)